2017. július 1., szombat

Július hónap illatai – Black Cherry és Lemon Lavender

A nyár legcsodálatosabb formájában nyilvánul meg mostanság, minden rá jellemző tulajdonságot megmutatva: a kánikulai meleg mellett záporok és zivatarok, bárányfelhők és morcos esőfelhők is rendszeresen megjelennek, és mostanra a Balaton vize is kellemes még a legfázósabbak számára is. Bizony, elérkezett a július, a nyaralások főszezonja, és ennek megfelelően a Yankee Candle is két igazán nyári kompozíciót választott ki a hónap illatának. Az akció keretében a Black Cherry és a Lemon Lavender nevű termékeinket vásárolhatjátok meg 25%-os kedvezménnyel, ezért ha megtetszenek a leírásuk alapján, most érdemes őket megvásárolnotok. Közös jellemzőjük, hogy rendkívül népszerűek a vásárlóink körében, és szinte minden termékformátumuknál kiváló értékelések sorakoznak a Vélemények fülön. Lássuk tehát, hogy milyen csodákat is rejt magában ez a két, merőben eltérő, mégis igazán nyárias illat.

A szokásos, betűrend alapján való sorra vételnek köszönhetően elsőként a Black Cherryről ejtünk szót részletesebben, bár ezúttal a részletes illatleírástól kissé eltérő módon közelítjük meg a témát. A részletezését ugyanis éppen az előző héten olvashattátok, a nyári illatajánló-sorozatunk első részében, ezért szeretettel ajánljuk figyelmetekbe ezt a bejegyzést. Az illatjegyek helyett tehát egyrészt a vásárlói vélemények közül szemezgetünk, másrészt a hangulatához megfelelő javaslatokat véltünk helytállónak. A Tarts® mini viasz választása esetén rendkívül intenzív illatélményre lehet számítani tőle, ezért a vásárlóink sokszor harmadolni vagy akár negyedelni szokták, mert kis mennyiségben is hamar betölti a szobát az érett, ropogós cseresznye aromájával. Természetesen inkább a teljes viasz használatát javasoljuk, rövid égetési szakaszokkal kombinálva, hiszen kisebb viaszmennyiség esetén könnyen túlhevülhet és megrepedhet a viaszmelegítő. Az Astbury elektromos viaszmelegítővel könnyen megoldható a ki- és bekapcsolás, és elegáns, csipkét idéző megjelenésével a nyári hangulathoz is kiválóan illik. Az egyéb termékformátumoknál általános, hogy vásárlóink élethű és csodálatos illatként írják le, ezért ismét csak az égetési igények alapján javasoljuk a termékformátumok közötti választást: a kisméretű helyiségekben a mintagyertya és a kisméretű üveggyertya is kellően erős lehet, míg a nagyméretű szobák, például nappalik esetében a közepes és a nagyméretű üveggyertya és a Tarts® mini viasz lehet megfelelő. A viaszmedence és a helyiségek mérete közötti összefüggést illetően figyelmetekbe ajánljuk az üveggyertyák kezeléséről, a mintagyertyákról, valamint a Tarts® mini viaszok kezeléséről szóló bejegyzésünket. Ha pedig az égetéséből adódóan megkívántatok egy jóféle, magyaros cseresznyés lepényt, ezt a receptet ajánljuk figyelmetekbe, hogy az illatélmény után az ízek világában is elmerülhessetek.


Az e havi másik akciós illatunk a Lemon Lavender, amelynek illatjegyeiről ide kattintva olvashattok részletesebben. Ott még tavaszi, nyárra készülődős illatként írtunk róla, mostanra pedig már igazán aktuálissá vált, hiszen országszerte beindult a levendulaszüret, és számos csodás családi és egyéb program áll az érdeklődők rendelkezésére. A levendula ebben az időszakban mindenben felbukkan, akár fagylalt és sütemények formájában is találkozhatunk vele, a citrommal kombinálva pedig csodálatosan friss oldalát képes megmutatni. Ehhez kapcsolódóan tehát a levendulás limonádét javasoljuk a hangulat kiegészítőjeként, hiszen a nagy melegben igazán frissítő ez a kombináció nem csupán illatként, hanem frissítő italként is. Vásárlóink minden termékformátum esetében a kellemes, erőteljes, mégsem émelyítő tulajdonságait emelik ki, és frissítő aromái miatt részesítik előnyben. Kiválóan bevált sokak számára a lakás meghitt hangulatának megteremtéséhez, és a tisztaság érzetét is kelti a szobába lépőkben. Virágossága miatt kiváló tavaszi-nyári választás, amely a citromnak köszönhetően üdítően hat az érzékekre, emellett pedig univerzális illat is, amely akár a tevékeny napokra, akár a pihenéssel töltött estékre megfelelő választást jelenthet.



A két akciós illatot ide kattintva érhetitek el webáruházunkban. Reméljük, szeretni fogjátok őket, és minden esetben szívesen látjuk visszajelzéseiteket a tapasztalatokkal kapcsolatban. Az erre szolgáló fület minden termék oldalán megtaláljátok jobbra alul, a „Vélemények” felirat alatt. A jövő héten ismét bejegyzéssel jelentkezünk, és addig is csodás nyári napokat kívánunk mindnyájatoknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése