2017. augusztus 19., szombat

A hónap illatai – Pink Sands és Turquoise Sky

Van az úgy, hogy nyaralásra várva vagy éppen a nyaralást követően szívesen idézzük fel a nyugodt tengerparti esték hangulatát, és az otthonunk levegőjét is ennek megfelelő illattal szeretnénk megtölteni. Nos, erre kínál kitűnő módot augusztus két akciós illata, a Pink Sands és a Turquoise Sky. Az előbbi sokak kedvence, méltán, és talán már sejtitek is, hogy mely összetevőknek köszönhető ez, a másik pedig a tengerparti élmény kissé élénkebb oldalát ragadja meg, hogy elrepítsen a sós-friss levegővel és virágok illatával jellemezhető, álomszép helyekre. Lássuk tehát külön-külön, hogy mit is nyújt ez a két merőben eltérő, mégis egyaránt nyári hangulatot árasztó illatkompozíció.

A Pink Sands már hosszú évek óta a Yankee Candle egyik legkedveltebb termékcsaládjának számít, és a klasszikus, üveggyertyákból, mintagyertyából és Tarts® mini viaszból álló hármas mellett mára számos egyéb termékváltozata is beszerezhető. Kapható belőle klasszikus, zselés és pálcás autóillatosító, az otthon folyamatos illatosítására szolgáló diffúzor, gyöngyzselé és elektromos légfrissítő, valamint Scenterpiece™ viasztégely is. Köszönhető ez annak, hogy 2011 óta töretlen a sikere, és bizony aki egyszer kipróbálta, az örökre a szerelmesévé válik. Blogunk régebbi olvasói talán már biztosra veszik, hogy pézsmát tartalmaz ez a simogatóan selymes összhatású illat, és igazuk is van, hiszen az alapjegy egyik alkotóeleme ez a minden illatot hívogatóvá varázsoló összetevő. A fejjegye citrusok, dinnye és bogyós gyümölcsök illatát rejti magában, ezért a használat kezdetekor kifejezetten friss-gyümölcsös jelleggel indít, majd ezt követi a szívjegyet alkotó változékony levelű illatcserje hívogató illata. Mindezeknek nyugalmat árasztó alaphangot ad a már említett pézsma, a fás jegyek és a fűszeres vanília egyvelege. Az illat titka talán az, hogy egyik illatjegye sem válik túlságosan tolakodóvá, és egyikük sem meghatározó, hanem tökéletes egyensúlyban, egymás jellemzőit kiemelve járulnak hozzá az összhatáshoz. Ennek köszönhetően leginkább a nyugodtan hullámzó tenger és a lemenő nap hangulatát adja vissza, ezáltal pedig kiváló hátteret biztosít akár a nyugodt, családi körben eltöltött estékhez, akár a magányos órákhoz, amelyek során meditáció vagy egy magával ragadó könyv segítségével igyekszünk feltöltődni. Kezdőillatnak is ideális, hiszen valóban mindenki számára szerethető aromája van, amely már egyetlen használat után örökre az emberek szívébe lopja magát.


A másik akciós illat, a Turquoise Sky esetében szintén csupa pozitív visszajelzésre lelhetünk a webáruházban, és ezen illatunk esetében is rendelkezésre állnak a fentiekben említett termékformátumok. Az illata ugyanakkor jóval frissebb a halvány rózsaszín viaszba bujtatott társáénál, és már a jóval élénkebb, vidám türkiz árnyalatú viasz is erre enged következtetni. Bár közös bennük az alapjegyben felbukkanó pézsma, ez esetben már tettre csábító, aktív hangulatot teremtő összhatásra lehet számítani. A fejjegyben vizes jegyek és lótuszvirág aromái jelennek meg, majd ezt követi a szívjegy csupa virágos összetevőlistája: a fehér liliom, a frézia és a tengerifű frissessége egyaránt élénkítő hatást gyakorol az érzékekre. Az alapjegyben az örök kedvenc pézsma mellett lágy fás jegyek teremtenek kiegyensúlyozott alaphangulatot, és ezek összessége 2013 óta varázsolja el a Yankee Candle vásárlóit világszerte. A mi körünkben nagy kedvenccé vált, és a legszürkébb, munkával teli hétköznapokat is vidámabbá varázsolja, ezért előszeretettel használjuk, ha egy kis motivációra van szükségünk.



Akciós, 25%-kal csökkentett áron beszerezhető illatainkat ide kattintva érhetitek el a webáruházban, és reméljük, a Ti köreitekben is olyan népszerűvé válnak majd, mint kis csapatunk tagjai körében. Emellett továbbra is szeretettel várjuk visszajelzéseiteket az adott termékek oldalán található „Vélemények” fül alatt, hiszen a Ti szavaitok jelenthetik a legnagyobb segítséget a többi Yankee Candle-rajongó számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése