2017. október 21., szombat

Október hónap illatai – Autumn Night és Cinnamon Stick

Ebben a hónapban megismerhettük az ősz filmekbe illő arcát: hosszú sétákat tehettünk a napfényes, meleg levegőn, és élvezhettük, ahogyan az avar ropog a lábunk alatt, és szebbnél szebb színekbe burkolóznak a fák. Hamarosan azonban a hideg is beköszönt: reggelente már egyre inkább érezhető a tél közeledte, így egyre inkább melegségre vágyunk majd mind kint, egy jó meleg kabát és pihe-puha sál óvó ölelésében, mind az otthon falai között. Szerencsére az utóbbiban segítségünkre lehetnek a hónap akciós illatai, az Autumn Night és a Cinnamon Stick, amelyek bár igen különbözőek illatvilágukban, mégis egyaránt illenek az egyre sötétebb és hűvösebb esték hangulatához. Mindkettőről szó esett már is a blogon, ezért a korábbi bejegyzésekre mutató hivatkozásokat is biztosítani fogjuk, valamint ismét csak egy kattintással eljuthattok az adott illat termékoldalára, ha a róla szóló bejegyzésben a nevére kattintotok. Lássuk tehát, hogy milyen csodákat rejtenek magukban október hónap illatai.

Az Autumn Night már a nevében is az őszre utal, és a tavaly ősszel megjelent Harvest Time kollekció egyik darabja. A címkeképe a melegebb őszi estéket idézi fel, amikor még lehetőség van egy jó vastag pokróc társaságában a teraszon elszürcsölgetni egy jó bögre forró csokoládét vagy teát, és csodás hangulatot teremthetünk lampionok fényével, amelyek ugyanolyan melegen izzanak, mint a fák egyre sárguló levelei. Az illata pedig tavaly óta töretlen kedvencünk: bergamott, feketebors, grapefruit, levendula és cédrus illata keveredik benne fás jegyekkel, így egyrészt egy erős férfi parfümjének kellemes illatát, másrészt az őszi erdő hűvös fás jegyeit is magában hordozza. Az illata pedig rendkívül erőteljesen tölti be a lakást, és még a használata után is érezhető marad hosszú-hosszú órákon át. Egy kedves vásárlónk véleménye alapján jó szívvel javasoljuk a már kivont November Rain helyett, mert a sokak által hiányolt régi Yankee Candle kompozícióhoz valóban hasonló illatvilágot varázsol a szoba levegőjébe.


A Cinnamon Stick ellenben már jóval melegebb és fűszeresebb összhatást kelt, hiszen a névadó fahéj mellett csupa aromás összetevőt tartalmaz. Nem véletlen, hogy a tavalyi évben a karácsonyi illatok fűszeres csoportjában ejtettünk szót róla itt, a blogon. A szegfűszeg tökéletes és igazán erőteljes társként van jelen a fahéj mellett, és csupán cédrus és babérlevél zöldes-fás illatával egészül ki a kompozíció. A főszereplő azonban egyértelműen a nagymama süteményeit idéző, klasszikus fahéj marad, és a többi összetevő csupán háttérkórust alkot a téli koszorúk dekorációjaként is használt, illatos faháncs szólójához. Ebben az illatban igazi kedvencre találhatnak a már most karácsonyi lázban égő gyertyarajongók, de azok számára is segítséget nyújthat, akiket egyébiránt nehezen szokott átjárni az ünnepi hangulat. A szokásos Yankee Candle minőségnek köszönhetően pedig a legtisztább, valósághű fűszerillat lengi be a szobát, akár nagyobb helyiségeket is probléma nélkül betöltve, garantáltan otthonosabbá téve a lakás levegőjét. Mi egy izgalmas könyvet, egy bögre gyümölcsteát és egy szelet almáspitét tudunk a leginkább elképzelni mellé, bár utóbbi vélhetően mindenkinek eszébe jut majd róla. Jó hír emellett, hogy a mintagyertya, a Tarts® mini viasz és az üveggyertyák szokásos csoportja mellett Scenterpiece™ viasztégelyként és elektromos légfrissítőhöz való utántöltőként is beszerezhető, így lángmentes formában is élvezhető.



Az akciós illatokat ide kattintva érhetitek el a webáruházban, 25%-kal csökkentett, akciós áron. Reméljük, kedvencre találtok közöttük, és kíváncsian várjuk, hogy Nektek a frissebb jellegű Autumn Night vagy a melengető Cinnamon Stick vált-e be jobban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése